Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Αλέξης Τσίπρας: "Συμφωνήσαμε (με την Λούκα Κατσέλη) επίσης στην ανάγκη να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε το μνημόνιο"

Ένα βίντεο για να θυμηθούμε ξανά τον νέο αριστερό σύμμαχο του του Σύριζα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/5/12, 1:36 μ.μ.

    Αίσχος...αυτή υπέγραψε γνωρίζοντας καλά το πρώτο μνημόνιο και τώρα που ο Βενιζέλος αππέδειξε το πόσο λίγη ήταν πάει με Τσίπρα; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΩΡΑ ΟΛΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΠΤΑΨΥΧΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.