Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

«Να τοποθετηθούν τα κόμματα για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ»

Καταγγέλλει το ΚΚΕ τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, που ξεκινά σήμερα στο Σικάγο, σημειώνοντας ότι θα λάβει «αποφάσεις τρομακτικές για τους λαούς της Ευρώπης...
για τους λαούς της περιοχής μας και ολόκληρου του κόσμου».

Ζητεί, δε, από όλα τα κόμματα να τοποθετηθούν για το ποια πρέπει να είναι η ελληνική συμμετοχή στον Οργανισμό και για το πού αυτά τα κόμματα θα πουν όχι και επαναλαμβάνει ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει την αποδέσμευση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ.

«Κανένα από τα κόμματα που θέλουν να κυβερνήσουν ή να πάρουν μέρος στην κυβέρνηση δεν τοποθετήθηκε για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ... Πάλι λευκές σελίδες στα κυβερνητικά προγράμματα» δήλωσε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Σύμφωνα με την κα Παπαρήγα, οι αποφάσεις που θα πάρει το ΝΑΤΟ «ανάμεσα στα άλλα εντάσσουν όλες τις στρατιωτικές δομές της Ευρώπης στις στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, έχουν το δικαίωμα να εξαπολύσουν το πρώτο χτύπημα, προληπτικό, από την περιοχή της Ευρώπης και τη δική μας περιοχή, ενώ το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει ακόμα περισσότερες δικαιοδοσίες να επεμβαίνει παντού στον πλανήτη και στην περιοχή μας, όχι μόνο με τις συγκεκριμένες προφάσεις που πρόβαλλε αλλά ακόμα και για αλλαγές ή εξελίξεις στο εσωτερικό των χωρών. Δηλαδή, όταν ένας λαός θέλει να πάρει την τύχη του στα χέρια του».

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

Πηγή:Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.