Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Προαποφασισμένα σχέδια υπέρ του κεφαλαίου...

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν το αντιληφθήκατε ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μας ...έστειλε γράμμα...

Μια ανοιχτή επιστολή στις «Ελληνίδες και τους Ελληνες» όπου μας λέει ότι έχουμε υποστεί την πολιτική της κυβέρνησής τους (αυτή που στήριξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) γιατί αυτό ήταν αναγκαίο για το μέλλον της χώρας.

Το περίεργο είναι πως μιλάει σαν η πολιτική αυτή ...να τελείωσε! Σαν να μην έχουν προκαθοριστεί και προαποφασιστεί νέα αντιλαϊκά μέτρα προκειμένου να ενισχυθούν κι άλλο τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Λες και δεν είναι και κάποια ...άλλα γράμματα κι επιστολές της κυβέρνησης Παπαδήμου που δεν τα λάβαμε γιατί απλά δεν έχουν ακόμη αποσταλεί. Οπως π.χ. αυτά που περιέχουν νέους δυσβάσταχτους φόρους για το λαό.

Πάλι καλά πάντως που δε μας ζήτησε να τον ...ευχαριστήσουμε για τους κόπους του...

Αν θέλει πάντως να δει πραγματικά τι γνώμη έχει ο κόσμος για όλα αυτά, γιατί δεν πάει σε καμιά ουρά ανεργίας του ΟΑΕΔ, σε καμιά λαϊκή, σε ένα καφενείο ή καφετέρια. Θα μάθει από πρώτο χέρι.

ΑΡΑΓΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ μας εντυπωσιάσουν όλοι αυτοί που δηλώνουν προεκλογικά ότι το πρόγραμμά τους δεν περιέχει νέες «μειώσεις μισθών»;

Δεν φτάνει που λένε ψέματα (γιατί ...έχουν δημιουργήσει το περιβάλλον ώστε οι εργοδότες να βρίσκουν πάτημα συνεχών μειώσεων), αλλά το θεωρούν και ...αισιόδοξη, φιλολαϊκή υπόσχεση.

Κατά τη γνώμη τους, ο εργαζόμενος που αμείβεται με 300 ευρώ δουλεύοντας 3ωρα, αυτός που «κάνει» 5-6 μεροκάματα το μήνα, ο νέος που θα παίρνει 400 ευρώ και ο άνεργος με το πενιχρό επίδομα ανεργίας πρέπει να ...ενθουσιαστούν με αυτή την προοπτική;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.