Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Οι ταγματασφαλίτες στην Βουλή και ο ρόλος τους

Ο ρόλος των υμνητών του Χίτλερ αποκαλύπτεται άμεσα και χωρίς χρονοτριβή από το σπρώξιμο της οργάνωσης στην Βουλή.

ενώ  λίγο καιρό πριν ο Μιχαλολιάκος υμνούσε τους ταγματασφαλίτες.

Πάρτε λοιπόν και τον ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ.

"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΟΡΚΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.ΑΝΑΤΕΘΗΣΟΜΕΝΟΣ ΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΜΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΩΣ ΔΙ ΜΙΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΟΥ ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ."


Τόσο πατριώτες ήταν οι ταγματασφαλίτες !

Πάρτε και μια είδηση σημερινή για την ψυχολογική κατάσταση των Χρυσαυγιτών από τον Βυσσινόκηπο

Το στέλεχος της Χ.Α Γιώργος Πετράκης, κουμπάρος του βουλευτή της ΝΔ Πλακιωτάκη, και διορισμένος από τους ΠΑΣΟΚους ως διευθυντής του νυχτερινού ΕΠΑΛ, κατηγορείται (όχι πρώτη φορά) για ασέλγεια και βιασμό ανηλίκου. Συγκλονιστική ραδιοφωνική μαρτυρία σπάει το πέπλο σιωπής στην Ιεράπετρα. Οι ψίθυροι που όλοι γνωρίζανε, έγιναν κραυγή από μια γυναίκα που συγκλονίζει.
Ευτυχώς εχθές ο κύριος διαγράφτηκε από την ΕΛΜΕ.
Ακούστε και ανατριχιάστε.

 

 


Άραγε ο εισαγγελέας θα κινηθεί αυτεπάγγελτα για να ξανανοίξει την υπόθεση, ή τα γερά μέσα αυτού του φασίστα θα θάψουν για μια ακόμα φορά την αλήθεια.
Στον ΗΧΩ fm που έβγαλε το θέμα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια, όπως και στη δημοσιογράφο Μαρία Τσαγκαράκη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.