Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Ξεψάρωσε ο Σαμαράς και θέλει και ντιμπέιτ

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται έτοιμος να πει αυτή την φορά το «ναι» στις τηλεμαχίες καθώς...όπως εκτιμούν συνεργάτες του, η άρνηση του κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο του στοίχισε.
Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αντώνης Σαμαράς θα αφήσει στις άκρες τους όποιους ενδοιασμούς είχε και αναμένεται να ζητήσει τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να αναδείξει ότι ο Α. Τσίπρας με την στάση του και τις θέσεις του κόμματός του επιδιώκει την έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Παράλληλα αναμένεται να δώσει περισσότερες τηλεοπτικές συνεντεύξεις και σε όλες τις «ζώνες» προκειμένου να δουν και να αντιληφθούν όλα τα τηλεοπτικά κοινά τις θέσεις της ΝΔ κάτι που δεν έγινε τον Μάιο.
Οι πληροφορίες από την Συγγρού αναφέρουν ότι το τοπίο μετά τις πρόσφατες εκλογές για το ποια κόμματα θα μετέχουν σε ένα ντιμπέιτ έχει ξεκαθαρίσει. «Εάν εξαιρεθεί η Χρυσή Αυγή τότε θα είναι 6 κόμματα και όχι 10 που ήταν την προηγούμενη προεκλογική περίοδο» τονίζει στο Real.gr στέλεχος της ΝΔ.
Επίσης και όπως είναι φυσικό μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 6ης Μαΐου η στρατηγική αλλάζει, καθώς στόχος είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτό το δεδομένο επανασχεδιάζεται τόσο η προεκλογική τακτική που θα ακολουθηθεί όσο και η διαφημιστική καμπάνια της ΝΔ.
Στόχος θα είναι να αναδειχθεί ο ευρωπαικός προσανατολισμός ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει να έχει η χώρα όπως και η παραμονή της στην ευρωζώνη. Επίσης θα τονίζεται επίμονα πως η ΝΔ ήταν το πρώτο κόμμα που ζήτησε επίσημα την τροποποίηση του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.