Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Συνάντηση Ολάντ- Βενιζέλου στο Παρίσι. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου με τον Γάλλο Πρόεδρο Φ. Ολάντ στο Παρίσι.

Η συνάντηση που έγινε γνωστή από δημοσιογράφους στη Γαλλία, το ΠΑΣΟΚ την κράτησε επτασφράγιστο μυστικό. Το ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε με ανάρτηση στο twitter ότι η συνάντηση ολοκληρώθηκε και ότι είχε διάρκεια  40 λεπτών.

Την αντίδραση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προκάλεσε η συνάντηση του πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με προέδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είχε αρνηθεί να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης αναρωτήθηκε μέσω Twitter : "O κ. Ολάντ αρνήθηκε την συνάντηση με Τσίπρα, λόγω πρωτοκόλλου της Γαλλικής προεδρίας, αλλά συναντά τον κ. Βενιζέλο. Πρωτόκολλο ή σκοπιμότητα";

Ενώ, στη συνέχεια έγραψε, μεταξύ άλλων: "Τα δύο μέτρα και σταθμά του κ. Ολάντ σε Τσίπρα-Βενιζέλο είναι λάθος".

 

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.