Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Επίθεση σε βάρος μεταναστών

Επίθεση δέχθηκαν τρεις μετανάστες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Βούλας, προχτές το βράδυ στην Καλλιθέα από αγνώστους. Όπως κατήγγειλαν οι ίδιοι στην Αστυνομία, λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ της Δευτέρας έξι άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, τους πλησίασαν στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα και αμέσως άρχισαν να τους χτυπούν. Το επεισόδιο κράτησε ελάχιστα λεπτά και οι δράστες εξαφανίστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν κάθε βράδυ, άγνωστοι, που επιβαίνουν σε μοτοσικλέτες, κάνουν «επιχειρήσεις» εναντίον μεταναστών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Οι επιθέσεις έχουν αυξηθεί από το βράδυ της Κυριακής.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.