Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Καμμένοι

Τώρα που επιστρέφουν στη Νέα Δημοκρατία μεγάλες προσωπικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με τη χρεοκοπία της χώρας, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καλό θα ήταν να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία και το παλιό logo με τον πυρσό. Αφού αποφάσισαν να καούν όλοι μαζί, θα χρειαστούν τον πυρσό για να ανάψουν τη φωτιά.

Και μιας και θα πάει στη Νέα Δημοκρατία και ο Αθανάσιος Πλεύρης για να ξαναβρεθεί με δυο αγωνιστές της δημοκρατίας όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης -ενώ δεν αποκλείεται να πάει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης (γιατί όχι και η Χρυσή Αυγή;)-, υπάρχει ένα άλλο logo που εκφράζει ακόμα καλύτερα τη σημερινή Νέα Δημοκρατία.

 

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.