Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίο του Αρεως (Βίντεο)

Σε μια εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση μελών, οπαδών και φίλων του κόμματός της μίλησε σήμερα η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα στο πεδίο του Αρεως.
Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα και ζήτησε από τον λαό να προκύψει ένα πανίσχυρο ΚΚΕ από τις κάλπες.
Αναφερόμενη στην επόμενη των εκλογών υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια στις 7 του Μάη όποια κυβέρνηση και αν σχηματισθεί. Δεν θα είμαστε απλοί θεατές και παρατηρητές περιμένοντας να απογοητευθεί ο λαός και να βγάλει διδάγματα από το πικρό μάθημα. Εμείς θα είμαστε στην μοναδική πλειοψηφία που θα υπάρχει, στην λαϊκή πλειοψηφία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να μη χάσει και άλλα ο λαός, να μη τα χάσει όλα».

«Εργατική λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση του πλούτου, αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους, εργατικός λαϊκός έλεγχος από τα κάτω προς τα επάνω, είναι ο στόχος του ΚΚΕ, όταν κυριαρχήσει η εργατική λαϊκή εξουσία», είπε η κ. Παπαρήγα, συμπληρώνοντας ότι αυτό «δεν θα προκύψει σε μια μέρα, ούτε σε μια νύχτα».

 

 

βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.