Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Δηλώσεις Παπαρήγα κατά την αναχώρηση για την Μακρόνησο. Στις 18 Ιουνίου ο καταλυτικός ρόλος θα είναι στο λαό και το ΚΚΕ.

"Η Μακρόνησος μπορεί να θεωρείται ένα μνημείο του παρελθόντος, ο ηρωισμός όμως, το να πας κόντρα στο ρεύμα, το να βλέπεις το αύριο που έχει εναλλακτική λύση είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Ο λαός έχει και 'χθες' και 'σήμερα' και 'αύριο'. Στις 17 Ιουνίου πρέπει να κοιτάξει μπροστά και όχι μόνο τι θα γίνει στις 18 Ιουνίου" δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,Αλέκα Παπαρήγα, αναχωρώντας από το λιμάνι του Λαυρίου, για εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου, στη νήσο.

Κληθείσα να σχολιάσει την δήλωση της επικεφαλούς του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, είπε "το να την καταδικάσω νομίζω είναι περιττό γιατί η ΕΕ και το ΔΝΤ για το ΚΚΕ είναι μέτωπα πάλης μέσα από τον αγώνα εδώ στον τόπο μας. Αυτό όμως που βγαίνει και από αυτή την δήλωση, είναι ότι στις 17 Ιουνίου ο λαός μοιάζει σα να ανεβαίνει σ' έναν εξώστη. Από αυτόν τον εξώστη ή θα ανέβει πιο ψηλά στην κορυφή ή θα πέσει στον γκρεμό. Στις 18 Ιουνίου, ο καταλυτικός ρόλος θα είναι στο λαό και το ΚΚΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.