Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

17 Ιουνίου οι εκλογές

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να καθοριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία πρόκειται να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Στις 17 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι εκλογές όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που ολοκληρώθηκε νωρίτερα.
Υπηρεσιακός πρωθυπουργός ορίστηκε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος.
Οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος πρότειναν για υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόταση με την οποία διαφώνησε το ΚΚΕ.
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη ενώ ταυτόχρονα ζήτησε να παγώσουν τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν τον Ιούνιο και να μην γίνουν αποκρατικοποιήσεις.
Στη σύσκεψη δεν παρέστη ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κατήγγειλε τον αποκλεισμό του από τη σύσκεψη της Τρίτης.
Οι πολιτικοί αρχηγοί εξήλθαν από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να πραγματοποιήσουν δηλώσεις, πλην τις επικεφαλής του ΚΚΕ, κ. Αλέκα Παπαρήγα, η οποία μίλησε για αυστηρά υπηρεσιακή κυβέρνηση, που δεν θα πρέπει να προχωρήσει σε καμία ενέργεια που να δεσμεύει το λαό.
Ακόμα επισήμανε πως το ΚΚΕ δεν πρότεινε πρόσωπα, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο είναι ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τόνισε τέλος ότι τα μικροκομματικά παιχνίδια δεν έλειψαν ούτε στη διάρκεια της σύστασης της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.