Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

VIDEO: X. KΛΥΝΝ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν ξεχρεώσει… Ώρα να φεύγουν!

Ο Χάρυ Κλυνν απολαυστικός για ακόμη μία φορά, μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου για όλους και για όλα! ...Για τους πολιτικούς «δυνάστες», για τη ζωή του στην γενέτειρά του και για το γεγονός ότι δεν αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας του παρά τις συνεχείς προσπάθειες του… κύκλου του!
Μιλώντας για τις εκλογές τόνισε ότι τα αποτελέσματα θα είναι συγκλονιστικά! «Δε ξέρω αν από τη Δευτέρα και μετά θα καταφέρουν να επιβιώσουν τα μεγάλα κόμματα» ισχυρίστηκε ο Χάρυ.
Όπως είπε «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν θέση στην πολιτική»
Δείτε το ακόλουθο βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.