Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

TRAGIC το νέο προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΕΛOΙΟΙ;;;
Στον διαδίκτυο ανέβηκε το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ.. Τα σαΐνια της Ιπποκράτους, προσπαθούν να περάσουν μηνύματα αισιοδοξίας.. Πόση αισιοδοξία μπορεί να έχεις όταν σου λενε ότι....

δεν θα έχεις λεφτά και δουλειά;;; Πόση αισιοδοξία μπορείς να έχεις, όταν σου λένε ότι η τρόικα θα μείνει εδώ για τουλάχιστον 3 χρόνια;; Το αυτοδύναμη Ελλάδα, ασχολίαστο!!! Δείτε..

Trelokouneli.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας ελπίσουμε ότι μόνο αυτοί οι 3 πανηλίθιοι του σποτ των απατεώνων του πα"σο"κ θα το ψηφίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.