Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

«Tragic» η συγκέντρωση της Ν.Δ στις Σέρρες!

«Tragic» η συγκέντρωση της Ν.Δ στις Σέρρες!

«Tragic». Με αυτόν τον χαρακτηρισμό, μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών, σχολίασε στο infoserres.gr, την προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, το απόγευμα της Παρασκευής (27/4), αφού ούτε πάθος είχε, αλλά το κυριότερο ούτε πλήθος.

Οι πλέον αισιόδοξες εκτιμήσεις, μιλούν για παρουσία που άγγιξε τα … 800 μόλις άτομα, από τους οποίους δεκάδες κομματικά στελέχη και πολιτευτές από τις Σέρρες και γειτονικούς νομούς, καθώς και «κουβαλητοί» νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ, από την Δράμα, την Καβάλα ακόμη και τον Έβρο, όπως μαρτυρούν και φωτογραφίες λεωφορείων έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο τηλεοπτικός φακός απέφυγε γενικότερα πλάνα από το χώρο γύρω από την εξέδρα και τις κερκίδες, επικεντρώνοντας κυρίως στον πρόεδρο της Ν.Δ και στις πρώτες σειρές.

Φανερά εκνευρισμένος από το «φιάσκο» των Σερρών, ο Αντώνης Σαμαράς αποχώρησε εσπευσμένα αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του, για την Θεσσαλονίκη.

Είναι πρώτη φορά από το 1974, που η Ν.Δ πραγματοποίησε προεκλογική συγκέντρωση στις Σέρρες, που υποτίθεται θεωρείται από τα κορυφαία «κάστρα» της και εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Ήδη ευθύνες για την οργάνωση αποδίδονται στον πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε, που τα μέλη της σίγουρα δεν μπορούν να αισθάνονται και ιδιαίτερα περήφανοι, για το τραγικό αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: infoserres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.