Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012

ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Κουκουλοφόροι security της "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ" προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο

«Μπλόκο», σε πολίτες που έκαναν βόλτα στο δάσος Σκουριών, έστησαν άνδρες ομάδας security, οι οποίοι εργάζονται για την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός».
Όπως καταγγέλλουν με επιστολή τους στη zougla.gr, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, έξι γυναίκες επιβαίνουσες σε δύο αυτοκίνητα, ξεκίνησαν για μια βόλτα στις Σκουριές.
Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής τους, security, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο, τις εμπόδισαν να προχωρήσουν, καθώς ο χώρος ανήκει στην εταιρεία.
Μάλιστα, oι ίδιες καταγγέλλουν λεκτική και σωματική βία, απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.