Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ξεσηκώθηκαν οι Μαδριλένοι

http://images.morris.com/images/lubbock/mdControlled/cms/2010/07/12/674944087.jpg

Δεκάδες χιλιάδες Ισπανοί διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της Μαδρίτης κατά των νέων μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να εξοικονομήσει 10 δισ. ευρώ από περικοπές στην παιδεία και την υγεία...

«Οι περικοπές στην υγεία και την παιδεία είναι το τελευταίο που μπορούμε να αντέξουμε εμείς η τάξη των εργαζομένων. Τι μας απομένει; Δεν έχουμε ούτε δουλειά», δήλωσε ένας 60χρονος εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.
Σε μια προσπάθεια μα περικόψει το έλλειμμα, η κυβέρνηση ενέκρινε στις 20 Απριλίου πρόγραμμα λιτότητας που θίγει τους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας. Με τον τρόπο αυτό ελπίζει να εξοικονομεί 10 δισ. ευρώ ετησίως, 7 δισ. από την υγεία και 3 δισ. από την παιδεία.
Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε και στη Βαρκελώνη με τη συμμετοχή 4.000 ατόμων σύμφωνα με τους οργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.