Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Αλέκα Παπαρήγα: Δε θέλουμε επαναστάτες στη φράση, αλλά στην πράξη

2A37AB09438505E6EC03F6C3348E7BBF«Δε θέλουμε επαναστάτες στη φράση, αλλά στην πράξη», δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και τόνισε ότι το κόμμα της δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε καμία κυβέρνηση και θα συνεχίσει τον αγώνα του για λαϊκή εξουσία.
Μιλώντας σε συγκέντρωση αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματοβιοτεχνών η κα Παπαρήγα κάλεσε την εργατική τάξη να μην παραπλανηθεί από τις από τις δυνάμεις που υποστηρίζουν τη συγκρότηση αντιμνημονιακής κυβέρνησης γιατί, όπως είπε, «όποια κυβέρνηση και αν αναδειχθεί, θα επιδεινώσει την κατάσταση τω εργαζομένων».
Πιστεύουν κάποιοι, είπε η κ. Παπαρήγα, ότι μπορεί μια κυβέρνηση που θα εμφανιστεί ως προοδευτική και αντιδεξιά να έχει αποτελέσματα. Τους λέμε καθαρά και το υπογράφουμε, πρόσθεσε, ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν προκύψει, θα οδηγήσει σε επιδείνωση της θέσης της πλειοψηφίας του λαού, γιατί η κρίση θα βαθύνει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Επομένως, σημείωσε, ελπίδα υπάρχει μόνο στα χέρια της εργατικής τάξης και των συμμάχων τους που έχουν αντιπάλους τα μονοπώλια.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/4/12, 3:25 π.μ.

    Αυτό ακριβώς λέει και ο λαός για την ηγεσία του ΚΚΕ. Δεν θέλουμε μόνο λόγια τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία μην κρύβεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.