Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Έξαλλος ο Σαμαράς για το χθεσινό φιάσκο στο Αιγάλεω

Έξαλλος ο Σαμαράς για το χθεσινό φιάσκο στο Αιγάλεω!2012-04-08 13:04:03 Μαζέψαν κομματόσκυλα απο όλη την Αττική και το γήπεδο δεν γέμισε. Ας είναι καλά το Mega που τον σπρώχνει όσο μπορεί! Βρίζει τους πάντες Σαμαράς για την χθεσινή αποτυχία στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα έχει πάρει άγρια με τον γραμματέα Οργανωτικού Κ.Ζωντανό και τον τέως δήμαρχο Αιγάλεω Δ.Καλογερόπουλο. Η χθεσινή ομιλία Σαμαρά στο Αιγάλεω ήταν μια αποτυχία μίας που σε ένα γήπεδο που χωράει χίλιους ανθρώπους όλους, όλους δεν κατάφεραν αν το γεμίσουν ασφυκτικά Ο Σαμαράς είναι έξαλλος και με το γραφείο τύπου μιας που δεν κατάφεραν να το παίξουν επικοινωνιακά ούτε καν στο διαδίκτυο. Περαστικά Αντώνη και που είσαι ακόμα!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.