Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Μία συνέντευξη του Δημήτρη Μητροπάνου που δεν έχετε διαβάσει

Στους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ιλίου, έδωσε ο μεγάλος μας τραγουδιστής, Δημήτρης Μητροπάνος, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 64 ετών, την τελευταία του συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, μάλιστα, είχε δεχτεί τους μαθητές στο σπίτι του.
Μεταξύ άλλων οι μαθητές τον ρώτησαν ποια είναι η άποψή του για την κυβέρνηση Παπαδήμου, εάν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, καθώς πώς επηρεάζει η πολιτική πραγματικότητα τα τραγούδια του.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του μεγάλου μας τραγουδιστή, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του σχολείου.

Πατήστε τις εικόνες για να διαβάσετε τη συνέντευξη σε μεγέθυνση

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.