Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΚΚΕ: «Καραμπινάτο σκάνδαλο» η πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)«Ένα ακόμα σκάνδαλο που ετοιμάζεται να διαπράξει η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με την πώληση των 4 λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ», καταγγέλλει στον ελληνικό λαό το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο για «καραμπινάτο σκάνδαλο».

Το θέμα αυτό, προσθέτει το ΚΚΕ, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο της αντιλαϊκής πολιτικής στο όνομα της «απελευθέρωσης» του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας, τονίζοντας ότι μοναδικοί ωφελημένοι είναι ορισμένοι μονοπωλιακοί όμιλοι που εισέρχονται στην «απελευθερωμένη» αγορά. Θα εξασφαλίσουν σίγουρη και ικανοποιητική κερδοφορία, σε βάρος του λαού και των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

Την ίδια στιγμή, αναφέρει η ανακοίνωση, η λαϊκή οικογένεια δοκιμάζεται από τις απανωτές αυξήσεις τιμών οικιακής κατανάλωσης ρεύματος, ενώ οι εργαζόμενοι του κλάδου, ιδιαίτερα οι νέοι, βιώνουν την επιβολή της μερικής, προσωρινής απασχόλησης με μισθούς πείνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.