Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Λ. Κανέλλη: Καθημαγμένη η Ελλάδα την επομένη των εκλογών

«Καθημαγμένη θα είναι η Ελλάδα την επομένη των εκλογών, αν τα πράγματα πάνε όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Η βουλευτής του ΚΚΕ εκτίμησε ότι το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο καθώς έρχονται τα προ-αποφασισμένα μέτρα του Ιουνίου. «Προβλέπω εξαιρετικά θερμό καλοκαίρι, σαν αλυσίδα από καύσωνες δυστυχίας που θα καταλήξει σε φθινόπωρο εκρηκτικό».
Κατήγγειλε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν αποθεματικό σε καύσιμα και υλικό μόνο για τέσσερις ημέρες λόγω των περικοπών. Επίσης, η κ. Κανέλλη χαρακτήρισε νεφέλωμα τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς.

Ακούστε τι είπε η κ. Κανέλλη στον real fm 97,8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.