Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Αλ. Παπαρήγα: Δεν αποκλείω δεύτερη εκλογική αναμέτρηση

Πιθανή είναι μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν θα πάρουν τα παλαιότερα ποσοστά τους, εκτιμά η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Αλ. Παπαρήγα: Δεν αποκλείω δεύτερη εκλογική αναμέτρηση

Αν και η κ. Παπαρήγα υποστήριξε ότι «κάποια κυβερνητική λύση θα βρεθεί, γιατί υπάρχουν αρκετοί πρόθυμοι», δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηθούν για δεύτερη φορά εθνικές κάλπες, λόγω της πτώσης των ποσοστών των δύο μεγάλων κομμάτων.

«Δεν το αποκλείω να υπάρχει και μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Δεν είναι και τραγικό. Ο λαός τη δεύτερη φορά μπορεί να σκεφτεί και πιο ώριμα. Γιατί είναι φόβος και τρόμος η εκλογική αναμέτρηση;» σημείωσε μιλώντας στο ρ/σ Real 97,8 και ξεκαθάρισε ότι «αυτός που καθορίζει τις εξελίξεις είναι ο λαός».

Επίσης, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες να μην προχωρήσουν σε πισωγυρίσματα, λόγω των τρομοκρατικών διλημμάτων που θέτουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Αντιθέτως, ανέφερε, «και μόνο το ότι τρομοκρατούν είναι πρόσθετος λόγος για να αποδοκιμαστούν».

Για να ακούσετε το ηχητικό απόσπασμα κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.