Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

«Το σύστημα έχει τελειώσει»

«Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει ψυχρά να κρίνει όλα τα κόμματα, το ΚΚΕ τόλμησε και είπε την αλήθεια για την ΕΕ, το Μάαστριχτ, προεκλογικά είχαμε περιγράψει με ακρίβεια τα μέτρα, από το 1997 μιλάγαμε για την κρίση και μας κορόιδευαν, κριτήριο ψήφου πρέπει να είναι ποιος έχει πει την αλήθεια στο λαό», είπε ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο του Real fm.

«Το πρόβλημα δεν είναι το μνημόνιο, αλλά η κρίση του συστήματος που έχει τελειώσει και δεν μπορεί να δώσει λύσεις», τόνισε ο κ Παφίλης και πρόσθεσε ότι «την επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει το ΚΚΕ να είναι ψηλά και να καταβαραθρωθεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για να ανοίξει ο δρόμος για τη Λαϊκή Εξουσία».

Χαρακτήρισε κοροϊδία και δημαγωγία την πρόταση του ΣΥΝ για συνεργασία στις μονοεδρικές.

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, τόνισε ότι «πριν κλείσει η Βουλή ενέκρινε συμφωνία που απαλλάσσει τη Siemens από τις ευθύνες της γιατί και τα δύο κόμματα γνωρίζουν ότι έχουν πάρει πολλά χρήματα από την εταιρεία. Το να έρχονται σήμερα και να κουβαλούν ένα 'πολιτικό πτώμα' αν και δε συμφωνώ με την ορολογία, για καθαρά προεκλογικούς λόγους δεν πείθει ότι θα έρθει η κάθαρση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τα πολλά λεφτά δεν προέρχονται από τις μίζες αλλά από τα νόμιμα. Η μεγαλύτερη ληστεία είναι η νόμιμη, και προσπαθούν να κρύψουν τη διαπλοκή», είπε ο κ Παφίλης.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.