Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

Ο μικρός Νικόλας χρειάζεται την βοήθεια όλων μας

Ο μικρός Νικόλας έχει την ανάγκη όλων μας!
Έχει ένα πρόβλημα στην καρδιά του και οι γονείς του χρειάζονται την στήριξη όλων μας, ας δώσουμε ότι μπορούμε από το υστέρημα μας για να γίνει καλά ο μικρός.
Δυστυχώς το κράτος για μια ακόμα φορά δείχνει την αναισθησία του μπλοκάροντας τον λογαριασμό της τράπεζας ενώ ο χρόνος λιγοστεύει.
Οι Έλληνες πάντα είναι ενωμένοι στα δύσκολα, και σίγουρα για μια ακόμη φορά θα δείξουμε την ανθρωπιά μας ο καθένας με τον τρόπο του.
Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.