Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Γιούχαραν την γυναίκα του Τσοχατζόπουλου

Την έντονη αποδοκιμασία μίας αγανακτισμένης γυναίκας δέχτηκε η γυναίκα του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Η κυρία Σταμάτη εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό της υπόμνημα για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του συζύγου της από εξοπλιστικά προγράμματα.

Την ώρα όμως που αποχωρούσε από το γραφείο του ανακριτή ήρθε αντιμέτωπη με διάφορους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή και μία εξ’ αυτών της φώναζε μεταξύ άλλων: «Βλαχάρα, κόψατε τις συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.