Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Στον ΣΥΡΙΖΑ το …Άρμα Πολιτών


Μπορεί ο Γιάννης Δημαράς να αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο αλλά επτά από τα μέλη της Γραμματείας του Άρματος Πολιτών, εξέφρασαν την αντίδρασή τους και είναι πιθανό ακόμη και σήμερα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωση που υπογράφουν δέκα στελέχη του κόμματος  -εκ των οποίων τα επτά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας- τονίζουν ότι: «Ένα άρμα που θα είναι χωρίς τις ρόδες και τα άλογα» αν «το πάρει μαζί του ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου».
Τα συγκεκριμένα στελέχη αρνούνται να συμπράξουν με τον Π. Καμμένο και σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί και μέσα στην ημέρα να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετά προχωρημένες και κάποια από  τα πρώην στελέχη του Άρματος Πολιτών θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ανακοίνωση με την οποία αντέδρασαν στην συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, υπογράφουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου, ο υπεύθυνος Νεολαίας Σταύρος Τασιόπουλος, και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αλέξης Χαλαζιάς, Σωτήρης Κοντονάσιος, Κώστας Σιδηρόπουλος, Κώστας Καραχάλιος, Σπύρος Ζαβιτσάνος, Γεωργία Γεννιά και Στάθης Διομήδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.