Κυριακή, 22 Απριλίου 2012

Η σημαία της Ελληνικής Βουλής στις καλύτερες φωτογραφίες του ΤΙΜΕ

Κάθε εβδομάδα η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Time συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας...

Αυτή την εβδομάδα στις πρώτες δεκαπέντε θέσεις βρίσκεται και μια φωτογραφία με ελληνικό θέμα. Πρόκειται για την φωτογραφία με τους υπαλλήλους της Βουλής να αλλάζουν την παλιά ελληνική σημαία με μια καινούρια. Τον τελευταίο καιρό είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στα διεθνή μέσα εικόνες καταστροφής και επεισοδίων από την Ελλάδα οπότε αυτή αποτελεί μια ευχάριστη εξαίρεση.
Δείτε την:
2012-04-18t155959z_1992

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.