Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Παλμός και ένταση στην ομιλία Βενιζέλου. Πέταξαν νεράντζια στον Αλευρά

Στόχος αποδοκιμασιών αγανακτισμένων πολιτών έγινε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών, με το ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, έξω από το γήπεδο του "Μίλωνα" στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πλησιάζοντας στο γήπεδο, περικυκλώθηκε από μια ομάδα πολιτών (περίπου 20-30 ατόμων) οι οποίοι σε έντονο ύφος του ζητούσαν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Ο κ. Αλευράς έμεινε επιχειρώντας να αντιμετωπίσει λεκτικά τις κατηγορίες που του εκτόξευαν επειδή ψήφισε τα Μνημόνια 1 και 2.

"Είσαι απαράδεκτος", "μας κόψατε τους μισθούς και τις συντάξεις", "το μόνο που κάνεις στη Βουλή είναι να διαβάζεις εφημερίδες" "αίσχος", "ντροπή σου", "φωτιά και τσεκούρια θέλετε όλοι" ήταν μερικά από τα... πιο ευγενικά που "άκουσε" ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Εκτοξεύτηκαν και ύβρεις εναντίον του, ενώ κάποιος του πέταξε ένα νεράντζι.

Λίγα μέτρα πιο πέρα υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρακολουθούσαν αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού ο κ. Αλευράς αποχώρησε μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.

 

Πηγή: Iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.