Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Αυτοκτόνησε ο 38 χρονος Λέκτορας του Παν.Αθηνών Νίκος Πολυβός !

Ο Νίκος Παλυβός, Δρ. γεωλογίας,  εκλεγμένος Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, 38 χρονών, που έμεινε αδιόριστος επί διετία δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό και αυτοκόνησε. Ο Νίκος ήταν μέλος της Πρωτοβουλίας Μελών ΔΕΠ  υπό αναμονή τοποθέτησης.  
Οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας, γύρω στους 800, ενώ εκλέχτηκαν και πήραν θέση στο πανεπιστήμιο δεν διορίστηκαν ποτέ λόγω μνημονίου. Παραμένουν σε αναμονή διορισμού επί διετία. Οι ανάγκες όμως δεν αναμένουν, πρέπει και να φάνε και να ζήσουν. Ο Νίκος δεν άντεξε άλλο…..
Το κρίμα στο λαιμό του Υπουργείου Παιδείας.
Δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί το κακό αυτό! Πού θα πάει; Φαίνεται πλέον καθαρά ότι θα επιβιώσουν ή αυτοί ή εμείς.
Επιπλέον να δούμε ποιοί από τους καθεστωτικούς θα βγουν τώρα να ειρωνευθούν τον θάνατος των συνανθρώπων μας. Στην πρώτη περίπτωση, του  Χριστούλα βγήκαν οι πασόκοι να δείξουν ασέβεια, στην περίπτωση του Μετοικίδη οι ΝΔίτες. Η θλίψη γίνεται οργή,  και η οργή ποτάμι που θα τους πνίξει.

2 σχόλια:

  1. Να δούμε πότε η θλίψη θα μετουσιωθεί σε αγωνιστική δράση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/4/12, 4:14 μ.μ.

    Μόνο μια κουβέντα, από σεβασμό στον Νίκο που χάθηκε. Οι άνθρωποι που "δολοφονήθηκαν" δεν ήταν κακομοίρηδες-κλαψιάρηδες, αλλά αγωνιστές και πολλές φορές μπροστάρηδες στον αγώνα που δίνει καθημερινά ο λαός μας. Κι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Πρέπει να προβληματίσει τις πολιτικές δυνάμεις που πρωτοστατούν ενάντια στα κάθε είδους μνημόνια, γιατί δεν μπορούν μετά από 2 ολόκληρα χρόνια σκληρής λαϊκής πάλης, να εμπνεύσουν αισιοδοξία και πίστη στην νίκη. Όσο δεν είναι αυτό κατορθωτό, δυστυχώς ο δρόμος της αυτοκτονίας-δολοφονίας θα παραμένει ανοιχτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.