Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Άγριο κράξιμο κατά Πάγκαλου στα Άνω Λιόσια (video)

Αντιμέτωπος με δεκάδες αποδοκιμασίες πολιτών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Άγριες αποδοκιμασίες κατά Πάγκαλου στα Άνω Λιόσια

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μαζί με τον πρέσβη της Κίνας παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων, για να παρακολουθήσει παιδικές επιδείξεις της πολεμικής τέχνης Κουνγκ Φου.

Κι ενώ ο κ. Πάγκαλος ετοιμαζόταν να απονείμει το μετάλλιο σε έναν μικρό αθλητή, από όλες τις κερκίδες ακούστηκαν αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Βέβαια, ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αποφανθεί για τους... δράστες της αποδοκιμασίας, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για τους γνωστούς «τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.