Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΥΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ (Video)

1 σχόλιο:

 1. Πτώχευση είναι η πυροδότηση των CDS;;;;;;;;
  Μα είναι σοβαρός;

  Πτώχευση είναι οποιαδήποτε μονομερής κίνηση της Ελλάδας που θα έχει ως απάντηση μονομερείς κινήσεις της ευρωζώνης με άμεσα αποτελέσματα:
  την κατάρρευση της ΠΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα και την έξοδο της Ελλάδας από το ΕΥΡΏ που θα συνιστούσαν καταστροφή πρώτα απ όλα για τους μισθοσυντήρητους.

  Δεύτερον (εντάξει καθηγητής είναι ό,τι θέλει λέει) είναι αυταπάτη να νομίζουμε ότι αν δεν έρθει η Αριστερά στην εξουσία η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση. Είναι επικίνδυνη αυταπάτη και η προσεκτική μελέτη των στοιχείων, άλλα υπαγορεύει...

  Αυτά θα είναι τα διακυβεύματα των εκλογών. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν..

  Στα υπόλοιπα λίγο-πολύ συμφωνώ όπως και κάθε νοήμων πολίτης βέβαια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.