Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Τσάβες μέσω Twitter: "Θα ζήσουμε και θα νικήσουμε!"

cubadebate.cu, Yannis Tsal

Ο πρόεδρος Ούγκο Τσάβες έστειλε χθες το βράδυ μήνυμα στους συμπατριώτες του, χαιρετώντας τους και διαβεβαιώνοντάς τους ότι "Θα ζήσουμε και θα νικήσουμε!".
Συγκεκριμένα το μήνυμα που έστειλε στις 21:26 από τον λογαριασμό @chavezcandanga έλεγε:
"Πολλές καληνύχτες αγαπημένοι μου συμπατριώτες! Εδώ συνεχίζω, σηκώνοντας τα φτερά όπως ο Κόνδορας! Σας στέλνω όλη μου την αγάπη! Θα ζήσουμε και θα νικήσουμε!"
Έξι λεπτά αργότερα, χαιρέτησε τις παρουσιάστριες του προγράμματος Contragolpe της κρατικής τηλεόρασης της Βενεζουέλας που παρακολουθούσε εκείνη την στιγμή:
"Σας βλέπω αγαπημένες μου Βανέσσα και Γκαμπριέλα! Τι ωραίο πρόγραμμα!"


Ο πρόεδρος Τσάβες αναρρώνει μετά από επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την κοιλιακή χώρα που πραγματοποιήθηκε στην Κούβα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Ελίας Χάουα, ο οποίος μίλησε με τον πρόεδρο και μετέφερε τους χαιρετισμούς του.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της Βενεζουέλας, ο πρόεδρος Τσάβες προηγείται με περισσότερες από 30 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τον βασικό αντιπαλό του, Ενρίκε Καπρίλες. Συγκεκριμένα η δημοφιλία του φτάνει το 58,7%, έναντι 25,7% του αντιπάλου του, εν όψει των προεδρικών εκλογών της 7ης Οκτώβρη. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το πρόβλημα υγείας του Τσάβες δεν έπληξε τη δημοτικότητά του, ενώ αντίθετα η έλλειψη επιχειρημάτων ζημίωσε την εικόνα του Καπρίλες. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι το 80% των Βενεζουελανών πιστεύουν ότι η υγεία του προέδρου θα βελτιωθεί μετά την τελευταία επέμβαση και το 84,5 % θεωρεί ότι κανένα απρόοπτο δεν θα εμποδίσει τον Τσάβες να διεκδικήσει την επανεκλογή του μέχρι τις 7 Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.