Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Τα sms του ΠΑΣΟΚ έχουν πλάκα…

Ανάμεσα στα χιλιάδες (αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες) sms με τα οποία το ΠΑΣΟΚ βομβαρδίζει αυτές τις μέρες το λαό, δύο (!) κατέληξαν στο κινητό του βουλευτή του ΚΚΕ Θ. Παφίλη. Τι γράφουν; Ούτε λίγο, ούτε πολύ, «όλοι στις κάλπες την Κυριακή για να βγάλουμε το Βενιζέλο αρχηγό και να κάνουμε μια καινούργια αρχή»! Στην πρεμούρα τους να μαζέψουν ψηφοφόρους για τις εσωκομματικές εκλογές, ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως έχει χάσει κυριολεκτικά την μπάλα και απλώνει αδιάκριτα τα δίχτυα, φιλοδοξώντας με τέτοια συνθήματα και μέσα να σύρει τον κόσμο από ...τα μαλλιά στην κάλπη.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.