Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Παπαρήγα: «Η συμφωνία για το PSI είναι μορφή εμπαιγμού του λαού»

 

Ομιλία της γγ του ΚΚΕ σε συγκέντρωση γυναικών.

«Βαδίζουμε σε εκλογές με πολύ ισχυρές δόσεις τρομοκρατίας, εκβιασμού και κοροϊδίας» τόνισε σε ομιλία της σε συγκέντρωση γυναικών, που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Αυτό που πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι, είναι ότι βαδίζουμε σε εκλογές με πολύ ισχυρές δόσεις εκφοβισμού του λαού, αλλά και κοροϊδίας και αποπροσανατολισμού, ποντάροντας άλλον να κοροϊδέψουν και άλλον να τρομοκρατήσουν» είπε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

Αναφερόμενη, δε, στη συμφωνία για το PSI υποστήριξε πως «είναι μια μορφή εμπαιγμού του λαού» και σημείωσε: «Τάχα χάρισαν στον λαό 100 δισ και του έβαλαν ένα καινούργιο δάνειο 134 δισ. Εμείς εκτιμάμε ότι μόλις το 2015 το χρέος της χώρας θα είναι 400 δισ. και θα το πληρώσει άγρια ο λαός. Πρέπει να προλάβουμε να αντισταθούμε για να μη βραχούμε απ' τις καινούργιες καταιγίδες που έρχονται».

Η κ. Παπαρήγα από το μεσημέρι περιοδεύει στη Ροδόπη, όπου το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Κομοτηνή, ενώ αύριο θα επισκεφθεί την Καβάλα και τη Δράμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.