Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Εσείς ξέρατε πώς λένε το πουλάκι στο logo του Twitter;

 

Από τον Μάρτιο του 2006 όταν πρωτοεμφανίστηκε το Twitter, το όνομα του πουλιού στο logo παρέμεινε μυστικό ως τώρα.

Πριν από δύο μέρες όμως, ο product manager του Twitter Ryan Sarver, αποκάλυψε ότι το όνομα του διάσημου γαλάζιου πουλιού είναι... Larry!
Ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του από ένα meeting στο οποίο ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος παρουσιάζει μια ανάλυση του logo.
Ο Ryan Sarver έγραψε «Η εξέλιξη του Larry του πουλιού logo».
Πρόσθεσε μάλιστα πως του άρεσε η ανάπτυξη των φτερών γιατί στα αρχικά του στάδια έμοιαζε με «ασθενικό» πουλί!
Η είδηση ξάφνιασε τους χρήστες του Twitter που θέλησαν αμέσως να μάθουν περισσότερες πληροφορίες, όμως το όνομα Larry είναι μάλλον το μόνο που πρόκειται να μοιραστούν οι υπεύθυνοι μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.