Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Διαφημίσεις στο JUNGLE-Report

Λόγω των χαρατσιών που μας ήρθαν, της μείωσης των μισθών μας και της ανεργίας που χτύπησε την πόρτα κάποιων εκ των συντακτών του JUNGLE-Report, αναγκαζόμαστε, όπως και πολλά άλλα sites άλλωστε, να βάλουμε κι εμείς διαφημίσεις στη σελίδα μας.
Οι διαφημίσεις μας, για λόγους αισθητικής και μόνο, δεν θα είναι ορατές στην αρχική σελίδα, σαν κι αυτά τα καρακιτσαριά που βλέπετε π.χ. από τη google, αλλά θα είναι σποτάκια που θα παίζουν σε ξεχωριστά ποστ.

Όταν ανακοινώσαμε την απόφασή μας στους κύκλους της διαφημιστικής αγοράς, έσπευσε με μεγάλη προθυμία μια γνωστή εταιρία να διαφημιστεί σε μας, και έτσι με μεγάλη μας τιμή σας προβάλλουμε το διαφημιστικό της σποτάκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.