Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

«iPad HD» θα λέγεται η νέα ταμπλέτα της Apple

«iPad HD» θα λέγεται η νέα ταμπλέτα της Apple

Η νέα έκδοση θα έχει την ονομασία "iPad HD" και όχι "iPad 3", όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Η επιλογή του ονόματος θεωρείται κάθε άλλο παρά τυχαία, καθώς η υψηλή ευκρίνεια (HD – High Definition) είναι το βασικό χαρακτηριστικό της νέας συσκευής.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, υποστηρίζουν ότι η συσκευή διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις των iPad διπλασιάστηκαν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ από το 2010, οπότε και κυκλοφόρησε η πρώτη ταμπλέτα, έχουν πουληθεί περισσότερα από 55 εκατομμύρια iPad.

Οι λάτρεις της συσκευής θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως τις 20.00 (ώρα Ελλάδας) οπότε και έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του iPad HD από την Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.