Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Απαγορεύονται τα όπλα στους Hellenic Neighborhood Watchers (Έλληνες Πολιτοφύλακες)

Στις ομάδες τοπικής Ελληνικής Πολιτοφυλακής (Hellenic Neighborhood Watch) αναμένεται να ενταχθούν καθημερινοί άνθρωποι με οικογένειες που δεν έχουν καμία εκπαίδευση στα όπλα η στη βία. Είναι εγκληματικό να ζητήσει κανείς από ένα πατέρα η μια μητέρα να συγκρουσθεί βιαίως με ένοπλους κακοποιούς. Η δουλειά αυτή ανήκει στην Αστυνομία η οποία θα κληθεί άμεσα να αναλάβει την υπόθεση στην περίπτωση που γίνει αντιληπτό ένα αυτόφωρο έγκλημα η πλημμέλημα από την περίπολο. Εξ’ άλλου ο ρόλος του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του δηλαδή «ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΠΛΩΝ» .
Τα προγράμματα Neighborhood Watch στις ΗΠΑ είναι τόσο διαδομένα ώστε υπάρχουν ακόμη και ταινίες που περιγράφουν τι θα συμβεί αν δεν αντιληφθούν οι Neighborhood Watchers τον πραγματικό τους ρόλο. Δείτε στο κωμικό βίντεο τι μπορεί να συμβεί αν χάσει κανείς το μέτρο και παρεξηγήσει το ρόλο του ως Neighborhood Watcher.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.