Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση της Νεολαίας Συνασπισμού για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Endyl στη Ρώμη

Το τετραήμερο 1 ως 4 Μάρτη,διεξήχθη στη Ρώμη η Γενική Συνέλευση του Endyl (Ευρωπαϊκό Δίκτυο Δημοκρατικών Αριστερών Νεολαιών),με τη συμμετοχή νεολαιίστικων οργανώσεων από όλη την Ευρώπη.Οι διαδικασίες επικεντρώθηκαν στα ζητήματα της κρίσης και των συνεπειών της για τους λαούς της Ευρώπης καθώς και σε στρατηγικές εξόδου από την κρίση προς όφελος των εργαζομένων και της νεολαίας. Στο κλείσιμο των διαδικασιών εκλέχθηκε το νέο Συμβούλιο του Endyl και ψηφίστηκε ως Γραμματέας του ο σύντροφος Alexander Roskov από την Κομμουνιστική Νεολαία Μολδαβίας. Η Νεολαία Συνασπισμού, στο νέο συμβούλιο του Δικτύου, εκπροσωπείται από τον Δημήτρη Καραμάνη, μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου. Νέα μέλη του Endyl αποτελούν πλέον η Νέοι Κομμουνιστές της Ιταλίας και το Αριστερό Μέτωπο Νεολαίας Δανίας. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την διενέργεια εκδηλώσεων, δράσεων και σεμιναρίων για την κρίση, ενάντια στην πολιτική που ακολουθεί το κεφάλαιο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, την εργασιακή επισφάλεια των νέων και τα νεοφασιστικά κινήματα στην Ευρώπη. Τέλος, υιοθετήθηκε η πρόταση του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τη συνεργασία του Endyl με το ΚΕΑ στην κατεύθυνση συγκρότησης του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Το γραφείο τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού

5/3/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.