Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Συναυλία ενίσχυσης για το Catastroika στο Gagarin 13/3

 

Την Τρίτη 13 Μαρτίου διοργανώνουμε συναυλία ενίσχυσης στο Gagarin 205. Καθώς απομένουν πλέον λίγες εβδομάδες πριν από την ολοκλήρωση της παραγωγής σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ωραία να τα πούμε και από κοντά.
Το Gagarin μας προσέφερε ευγενικά το χώρο του και ορισμένα από τα πιο αγαπημένα μας συγκροτήματα δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη συναυλία.
Συμμετέχουν:
B.D Foxmoor (Active Member) και guests
Σπύρος Γραμμένος
Illegal Operation
Dagobah System
DJ Set: Γιώργος Καμπούρης (παραγωγός Best 92,6).
Διεύθυνση: Gagarin 205,Λιοσίων 205, Αθήνα
Είσοδος 5 ευρώ (τα χρήματα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ και για τα τεχνικά έξοδα της συναυλίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.