Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Ισπανία: Κλείσιμο δημόσιων επιχειρήσεων

 

Κυριακίδης Ν.

  Στο άμεσο κλείσιμο 27 δημόσιων επιχειρήσεων προχωρά η κυβέρνηση της Ισπανίας ανταποκρινόμενη στις εντολές του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. για συρρίκνωση του δημόσιου τομέα. Στις εταιρείες που θα κλείσουν περιλαμβάνονται η Δημόσια Εταιρεία Μισθώσεων και η κρατική εταιρεία λαχείων SEVLAE. Η κυβέρνηση Ραχόι αναμένεται επίσης να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την κατάργηση άλλων 14 δημόσιων επιχειρήσεων σε σύνολο 140. Παρά τη σκληρή λιτότητα και των περιορισμό των δαπανών, το δημόσιο χρέος της Ισπανίας αυξήθηκε κατά 14,2% μέσα στο 2011 φτάνοντας στο 68,5% του ΑΕΠ.

  Πηγή:

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
  Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.