Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Διέγραψαν από τη ΝΔ το Μανώλη που είχε ήδη αποχωρήσει...

 

Τη διαγραφή του Γιάννη Μανώλη από τους καταλόγους και τα μητρώα του κόμματος, αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα αποφασίστηκε η διαγραφή των μελών της Πολιτικής Επιτροπής κυρίων Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη, καθώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ «με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά τους έθεσαν εαυτούς εκτός κόμματος».

Ο κ. Γιάννης Μανώλης, πάντως, είχε αποχωρήσει μόνος του από τη Ν.Δ. περίπου πριν από έναν μήνα, διαφωνώντας με την υπερψήφιση του δεύτερου μνημονίου από τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο ίδιος ο κ. Μανώλης ρωτούσε «τι νόημα έχει να λένε τώρα ότι με διαγράφουν;». Κομματικοί παρατηρητές, πάντως, έλεγαν ότι η δημοσιοποίηση της κίνησης δείχνει την εμπάθεια της κομματικής ηγεσίας καθώς επίσης και ότι μέσα στη νευρικότητά της θέλει να στείλει ένα μήνυμα αποφασιστικότητας εντός και εκτός χώρας.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.