Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Στη ΔΗΜ.ΑΡ έξι διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ

 

Ήδη μετά τη διαγραφή τους, οι βουλευτές ήρθαν σε επαφή με το κόμμα του Φ. Κουβέλη, συζητώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Την Κυριακή αναμένεται ότι θα ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στη Δημοκρατική Αριστερά οι κ.κ. Γ. Αμοιρίδης, Γ. Μιχελογιαννάκης, Θ. Παραστατίδης, Η. Θεοδωρίδης, Γ. Παπαμανώλης, Β. Τόγιας,ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να ανακοινωθούν και νέα ονόματα.

Οι βουλευτές αναμένεται ότι σε κοινό κείμενό τους θα εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους μετακινήθηκαν στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Πώς το’ χε πει η ΔΙΑΜAΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;......ΠΑΣΟΚ plus

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.