Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Ηρώ Διώτη: περιοδεία και ομιλία στη Νεμέα (15-03-2012)

 

Περιοδεία στη Νεμέα την Πέμπτη 15 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει η Βουλευτίνα Ν. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διωτη. Μεταξύ άλλων στις 7 το απόγευμα η Ηρώ Διώτη θα είναι κεντρική ομιλήτρια σε ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νεμέας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ύστερα από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας, με σκοπό την γνωστοποίηση και αναφορά των προβλημάτων της περιοχής της Νεμέας.

Στο πρόσφατο παρελθόν η Ηρώ Διώτη έχει σταθεί στο πλευρό των Νεμεατών, με επερωτήσεις στη Βουλή για θέματα όπως οι παράνομες οινοποιήσεις και το κλείσιμο της ΔΟΥ Νεμέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.