Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

«Με κατάρρευση απειλούνται τα ασφαλιστικά ταμεία»


Να διατεθούν 15 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαίωση των ταμείων μετά το κούρεμα των ομολόγων ζητά η Δημοκρατική Αριστερά, που υποστηρίζει ότι θα έπρεπε να είχαν εξαιρεθεί από το PSI τα ασφαλιστικά ταμεία.
«Τα ασφαλιστικά ταμεία απειλούνται με κατάρρευση από το κούρεμα των ομολόγων τους, με αυτονόητες τις συνέπειες σε βάρος των ασφαλισμένων» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Δημοκρατική Αριστερά.
«Σήμερα, πέρα από τους παραμύθιους κυβερνητικούς λόγους, ζητά από τα 30 δισ. ευρώ της απόλυτα αναγκαίας επιπλέον χρηματοδότησης της χώρας από την ΕΕ, τα 15 δισ. να διατεθούν στην ανακεφαλαίωση των ταμείων για να αντιμετωπίσουν τη ζημιά. Όπως ακριβώς και οι τράπεζες» καταλήγει η Δημοκρατική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.