Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Κοινό μέτωπο όλων των κομμάτων της Αριστεράς ζήτησε ο Αλ.Τσίπρας

 

Την ανάγκη για σχηματισμό κοινού μετώπου όλων των κομμάτων της Αριστεράς στις επερχόμενες εκλογές επεσήμανε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, «η Αριστερά αποτελεί πλειοψηφικό ρεύμα, γι΄ αυτό και πρέπει να υπάρξει σύμπραξη των κομμάτων της, καθώς το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών είναι οι συνέταιροι του Μμημονίου να μην έχουν πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή»

Ακόμα, ο κ. Τσίπρας τάχθηκε κατά της εξόδου της χώρας από το ευρώ, ενώ απαντώντας στις επιθέσεις Πάγκαλου, είπε ότι «η κοινωνία δεν μπορεί να αντέξει πλέον τον κυνισμό της εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.