Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

«Ο λαός να απορρίψει στις κάλπες τα τρομοκρατικά διλήμματα»

Νέα επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξαπέλυσε η γ.γ. του ΚΚΕ με φόντο τις εκλογές. «Καλούμε τον ελληνικό λαό να απορρίψει στις κάλπες τα τρομοκρατικά διλήμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων τους, να μην υποκύψει σε ροζ σύννεφα και ροζ όνειρα ότι αρκεί μια αντίσταση απ’ τα πάνω για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, μέσω διαπραγματεύσεων και μάλιστα με την ΕΕ» είπε από τον Βόλο η Αλέκα Παπαρήγα.
«Στις κάλπες δυο πράγματα πρέπει να συμβούν ταυτόχρονα: Πανίσχυρο ΚΚΕ και εξαιρετικά αδυνατισμένα τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε η γ.γ. του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ βαδίζει προς τις εκλογές έχοντας ένα από τα βασικά του συνθήματα: Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Αυτό βγαίνει κι από τη σημερινή περιοδεία. Και δίπλα στον εργάτη βλέπουμε και τον φτωχό αγρότη και το φτωχό μικρομάγαζο» σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.