Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Γ. Δημαράς: "Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι"

 

"Από τη θριαμβολογία μέχρι την τραγική πραγματικότητα, η απόσταση είναι μεγάλη" τόνισε σχετικά με την «ολοκλήρωση» του PSI o πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γ. Δημαράς. Παράλληλα σημείωσε πως "δυστυχώς, για τον λαό που δοκιμάζεται, ισχύει το «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι»".

Σε ανακοίνωσή του, επίσης, το Άρμα ανέφερε σχετικά πως "ο λαός θα 'κουρέψει' στις εκλογές που έρχονται τόσο το παροιμιώδες θράσος των εκποιητών της εθνικής κυριαρχίας, όσο και τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις αυτοί που θέλουν τη χώρα αποικία του διεθνούς τραπεζικού συστήματος και τους πολίτες υποχείριο των επίσημων διεθνών κερδοσκόπων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.