Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Η Δημοκρατία ενίκησε! Ο Μπενύτο αρχηγός…

Γράφει ο Μαγια

Ο πασοκικός θίασος δεν έχει ξεπεράσει απλώς κάθε όριο ιλαρότητας, αλλά και κάθε όριο φρενοβλαβούς εμπαιγμού του ελληνικού λαού.

Κάνουν πάρτι οι twitterόφιλοι, με τον ευτελισμό των δημοκρατικών διαδικασιών, με την άνευ αντιπάλου υποψηφιότητα του Μπενύτο, για την αρχηγία του νεοδεξιού Πασοκικού μορφώματος.

Ιδού, μόνο δυο από τα ευρηματικά σχόλια που αλιεύσαμε: «Να το παραδεχτούμε, ο @EVenizelos έχει έναν μοναδικό τρόπο να συσπειρώνει.....

εναντίον του», «κοροϊδεύαμε τον ΓΑΠ ότι κέρδισε τον κανένα, τον Μπένι που θα χάσει απ' τον κανένα τι να τον κάνουμε;».

Δημοσιοποιήθηκε και η πρώτη δημοσκόπηση:

Βενιζέλος 61%, Ευάγγελος 39%, Μπενύτο 75%, PSi 85%, έκτακτη εισφορά 91%, δεν τρώω, δεν απαντώ 329,2%, γιαουρτάκι 2%, ντομάτες 82,4%, ανεργία 36%, δακρυγόνα 86%, λουκέτα 67%, Σόιμπλε 8%, πασοκ 9,3%, Ευάγγελος Βενιζέλος 100% και η Ελλάδα εν τάφω 100%.

Πανευτυχής ο Βενιζέλος, με την έπαρση και αυθάδεια της φλύαρης μπουρδολογίας του, απευθυνόμενος στους πραιτωριανούς του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ, άρχισε και κατάληξε την ομιλία του με την …αγαπημένη του λέξη, «εγώ».

Η θεατρική παράσταση για τη διαδοχή θα λάβει τέλος με την παρωδία των εσωκομματικών εκλογών την επόμενη Κυριακή.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.