Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Ο Καμμένος απέκτησε… δελφίνους. Οι Α.Ε. μετατρέπονται από πολιτικό μόρφωμα, σε κόμμα με αξιώσεις...

Το πείραμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για το παρόν και κυρίως το μέλλον της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας. Όχι τόσο για τις ιδέες και το πρόγραμμα που κομίζουν, αλλά για τη δομή και τον τρόπο ανάπτυξης της οργάνωσής τους σε ολόκληρη τη χώρα. Πέρα από τις τετριμμένες και παλαιοκομματικές προσεγγίσεις, με έμφαση στο διαδίκτυο και τα social media, καθώς και στο εθελοντικό…

πείσμα των στελεχών τους.

Από τη στιγμή ωστόσο που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετατρέπονται από προσωποπαγές πολιτικό μόρφωμα, σε κόμμα το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και την 3η θέση στην αυριανή Βουλή, ο Πάνος Καμμένος βλέπει να… αποκτά δελφίνους, και μάλιστα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Χρήστος Ζώης και ο Κώστας Μαρκόπουλος, τα δυο πλέον ηχηρά «αποκτήματα» των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τη Νέα Δημοκρατία, είναι στελέχη πρώτης γραμμής, που δεν πρόκειται να σωπάσουν, ή να περιοριστούν σε συμπληρωματικούς ρόλους. Ο όρος «δελφίνος» βέβαια είναι υπερβολικός, έρχεται ωστόσο να υποδηλώσει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν πλέον συλλογική ηγεσία.

Που θα γίνει ακόμη πιο… πολυσυλλεκτική, στην περίπτωση που υπάρξει αίσια κατάληξη στο πολιτικό φλερτ με τον Γιάννη Δημαρά, και ο επικεφαλής του Άρματος Πολιτών προστεθεί στους Ανεξάρτητους Έλληνες ως κεντροαριστερή συνιστώσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.